Google ka përgatitur një version të thjeshtuar dhe integruar të Gmail dhe së shpejti do të jetë i disponueshëm.

Pamja e re e integruar do të ofrohet nga 8 Shkurti për përdoruesit e versionit me pagesë Google Workspace ndërsa jo më larg se muaji Prill përdoruesit do të shohin të gjithë pamjen e re ndërsa drejt fundit të gjysmës së parë të 2022 do të jetë eksperienca standarde.

Pamja e integruar do të thotë se përdoruesit mund të kërcejnë nga emaili tek bisedat dhe takimet pa ndryshuar tabet e shfletuesit. Në fund do të jetë një eksperinecë e unifikuar e rezultateve të kërkimit të emailit dhe bisedave.

Lëvizja e Google është pjesërisht një përgjigje ndaj rivalëve të Microsoft Outlook. Efekti i ndryshimit mbetet për tu parë. /PCWorld Albanian