Twitter eksperimenton me një opsion “downvote”

Twitter eksperimenton me një opsion “downvote”

Reddit ka përdorur këtë funksion që prej 2005 madje edhe Facebook provoi në 2018-ën por që nuk u bë i përhershëm si opsion. Twitter mori një feedback pozitiv në Korrik të vitit të kaluar në lidhje me butonin eksperimental “downvote” dhe tani kompania ka nisur ta...