Microsoft lançon aplikacionin Windows për të kontrolluar kompjuterët në lëvizje

Në Microsoft Ignite 2023 kompania lançoi aplikacionin i cili lidhet me Windows 365 dhe pajisje të tjera. Microsoft lançoi një aplikacion të ri quajtur “Windows App.” Ky aplikacion ju jep mundësi përdoruesve të lidhen me kompjuterët e tyre nga iPhone, iPad dhe pajisje...

WhatsApp shton veçori të reja, sjell profilet alternative

Ky profil do të jetë i kufizuar dhe i dukshëm vetëm për kontaktet e përdoruesve. Tregon emrin alternativ dhe një foto për përdoruesit e tjerë të WhatsApp. WhatsApp është padyshim një prej aplikacioneve më popullore të komunikimit dhe në mënyrë të vazhdueshme...

Google Chrome do të ketë së shpejti një pamje të re

Një pamje paraprake të ndërfaqes së re mund ta shikoni në imazhet GIF paraqitur mëposhtë. Ndryshimi më i madh për ne janë skajet e rrumbullakëta në krye të dritares. Chrome në desktop do të ketë një pamje të re. Shfletuesi shumë popullor i Google do të marrë një...

Funksionaliteti i ri i WhatsApp e bën më të lehtë dërgimin e videove të shkurtra

Ju mund të dërgoni një video mesazh duke klikuar ikonën ekzistuese të mesazheve zanore dhe kaluar në modalitetin video. Funksionaliteti më i fundit i WhatsApp është mundësia për të dërguar video mesazhe të shkurtra ngjashëm me mesazhet zanore që shërbimi aktualisht i...

Funksionaliteti i ri i WhatsApp parandalon telefonatat e padëshiruara

WhatsApp thotë se funksionaliteti do të ndihmojë në parandalimin e thirrjeve spam dhe nga njerëz të panjohur. Funksionaliteti më i fundit i WhatsApp mund të heshtë automatikisht thirrjet hyrëse që vinë nga një numër i panjohur. Ky opsion mund të aksesohet duke shkuar...

Aplikacioni ChatGPT në iOS mbërrin në 11 vende të botës, në mesin e tyre edhe Shqipëria

Aplikacioni një funksionalitet më tepër krahasuar me uebsajtin duke lejuar njerëzit të bëjnë pyetje përmes komandave zanore. OpenAI lançoi aplikacionin ChatGPT për iOS në SHBA në mesin e muajit Maj dhe tashmë po mban premtimin duke e zgjeruar në 11 vende të...

Opsioni i ri i WhatsApp mund të ndryshojë mënyrën sesi njerëzit gjejnë njëri-tjetrin për të komunikuar

Opsioni i ri e sjell WhatsApp më pranë mënyrën sesi njerëzit komunikojnë në platformat e tjera të Meta si Instagram edhe pse nuk është ende e qartë sesi ky opsion ri do të funksionojë. WhatsApp ka lançuar një seri përditësimesh javët e fundit në platformën e saj...

Bing AI bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Opsioni i ri më premtues është Actions ku përdoruesit mund ta përdorin në Edge dhe Bing. Me këtë opsion AI mund të kryejë detyra pa pasur nevojë të kërcejë mes dy sajteve. Duke filluar nga dita e sotme shërbimi Bing AI i Microsoft është i hapur për të gjithë...

Funksionaliteti i ri i WhatsApp vë përdoruesit përballë njëri-tjetrit

Nëse vendosin kundër, mesazhi do të fshihet në momentin që afati përfundon. Një ikonë bookmark do të shfaqet ngjitur me mesazhet e ruajtura. WhatsApp ka prezantuar një opsion të ri quajtur Keep in Chat ku përdoruesit mund të parandalojnë mesazhe të...

Instagram sjell një prej funksionaliteteve më të kërkuara

Është një funksionalitet që mund ta bëjë platformën më të dobishme sidomos në një kohë kur njerëzit po largohen nga Twitter pas blerjes nga Elon Musk.   Biografia juaj në Instagram do të ketë deri në 5 lidhje tha CEO i Meta Mark Zuckerberg përmes një postimi në...
WhatsApp shton veçori të reja, sjell profilet alternative

WhatsApp shton veçori të reja, sjell profilet alternative

Ky profil do të jetë i kufizuar dhe i dukshëm vetëm për kontaktet e përdoruesve. Tregon emrin alternativ dhe një foto për përdoruesit e tjerë të WhatsApp. WhatsApp është padyshim një prej aplikacioneve më popullore të komunikimit dhe në mënyrë të vazhdueshme...

Google Chrome do të ketë së shpejti një pamje të re

Google Chrome do të ketë së shpejti një pamje të re

Një pamje paraprake të ndërfaqes së re mund ta shikoni në imazhet GIF paraqitur mëposhtë. Ndryshimi më i madh për ne janë skajet e rrumbullakëta në krye të dritares. Chrome në desktop do të ketë një pamje të re. Shfletuesi shumë popullor i Google do të marrë një...

Funksionaliteti i ri i WhatsApp parandalon telefonatat e padëshiruara

Funksionaliteti i ri i WhatsApp parandalon telefonatat e padëshiruara

WhatsApp thotë se funksionaliteti do të ndihmojë në parandalimin e thirrjeve spam dhe nga njerëz të panjohur. Funksionaliteti më i fundit i WhatsApp mund të heshtë automatikisht thirrjet hyrëse që vinë nga një numër i panjohur. Ky opsion mund të aksesohet duke shkuar...

Bing AI bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Bing AI bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Opsioni i ri më premtues është Actions ku përdoruesit mund ta përdorin në Edge dhe Bing. Me këtë opsion AI mund të kryejë detyra pa pasur nevojë të kërcejë mes dy sajteve. Duke filluar nga dita e sotme shërbimi Bing AI i Microsoft është i hapur për të gjithë...